joomplu:88Ένα υπερήφανο όχι, ξημέρωσε σαν ένα εφιαλτικό ναι. Προδοσία, Θάνατος, Πένθος, αυτές οι 3 λέξεις μπορούν να περιγράψουν μονάχα αυτά που αισθάνομαι, διότι το συναίσθημα μου αδυνατεί να έρθει σε αρμονία με το λογικό μου αυτήν τη στιγμή. Πως νιώθεις όταν μαθαίνεις ένα κακό νέο, ένα δυστύχημα, τον χαμό ενός αγαπημένου σου προσώπου, που η θλίψη συνδέεται με την άρνηση να πιστέψεις τη συμφορά; Νιώθω αποτροπιασμό, οργή, αηδία! Είναι πασιφανές πως όσοι εργάστηκαν για αυτό, εργάστηκαν ακριβώς για αυτό, για να με αφήσουν αβοήθητο, χωρίς ελπίδα, χωρίς όραμα, χωρίς ζωή! Διότι πίστεψα τελικά, παρά την καχυποψία μου· αν δεν είχα πιστέψει, δεν θα ένιωθα έτσι. Αν συνδέσεις το παζλ της ακατανόητης ιστορίας των τελευταίων μηνών, είναι το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορείς να εξάγεις. Υφαρπάζοντας ψήφους, δημιουργώντας ελπίδα και πετσοκόβοντας την μετά, χτίζουν το τέρας της απελπισίας που θεμελίωσαν οι προηγούμενοι! Και πως μετά θα σηκώσεις κεφάλι, αφού δεν πιστεύεις σε τίποτα και σε κανέναν;

Λοιπόν, οι άνθρωποι έχουμε ένα ελάττωμα, και δη, οι άνθρωποι που πιστεύουμε σε κάποια θρησκεία. Όταν συμβεί ένα κακό, το ρίχνουμε στα "ξόρκια" και στις κρυφές… αλήθειες, πίσω από τα γεγονότα. Όμως, αρνούμαι να βρω αλήθειες πίσω από τα γεγονότα πλέον, αρνούμαι να φανταστώ πως υπήρξε απειλή, διότι και αν υπήρξε, αφενός δεν είμαι υπεύθυνος για να δικαιολογήσω τους κρυφούς φόβους όσων απειλήθηκαν, αφετέρου, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η προδοσία, διότι η πράξη αυτή παραμένει πάντα προδοσία! Είναι το πλέον αισχρό, να δέχεσαι συγχαρητήρια και κολακείες από μισάνθρωπους, από εκείνους που πουλήσανε τον λαό στην προκειμένη και αυτό είναι μια αλήθεια! Δεν έχουμε Δημοκρατία, έχουμε πόλεμο! Μια κατάρα κυνηγά αυτόν τον τόπο, ώστε στους 100 ηγέτες, οι 99 να είναι προδότες! Η όποια πατριωτική τους συνείδηση πριν αποκτήσουν εξουσία, παρουσιάζεται ακριβώς για αυτό, επειδή δεν έχουν εξουσία και όχι επειδή ο πατριωτισμός αποτελεί την κορυφαία τους πεποίθηση! Τα ψέματα τελείωσαν προφανώς, σε αυτό το σταυροδρόμι, ή θα συνεχίσουμε να ζούμε με τη νοημοσύνη που μας επιβάλλουν ή θα αποφασίσουμε να εξελιχτούμε! Η αλήθεια λάμπει στα μάτια μας, αυτό που μας πληγώνει είναι το φως της, το φως μιας αλήθειας, που δεν τολμάμε να πιστέψουμε!

Ο ήλιος μας, η μουσική μας, ο πολιτισμός μας, η φωνή μας, ο Θεός μας όμως, πλημμυρίζουν το μέσα μου αυτήν τη στιγμή και μου υπενθυμίζουν πως είναι αδύνατο να αλλοιωθώ από μία προδοσία. Αυτός είμαι εγώ και αυτή, είναι κάποιος άλλος! Δεν έχω το δικαίωμα να την αφήσω να με επηρεάσει, διότι δεν θα ευθύνεται κανένας άλλος για αυτό, παρά μόνο εγώ! Ναι, αισθάνομαι υπερήφανος για το Όχι μου. Ναι, θα παραμείνω υπερήφανος για το Όχι μου! Διότι μια ήττα που ήρθε εκ των έσω, δεν αποτελεί προσωπική μας ήττα, αποτελεί μια ήττα αυτού που την οργάνωσε και που μας έσυρε σε αυτήν. Πρόκειται για μια αποτυχία βέβαια, μια αποτυχία όμως, που παραμένει πάντα μια προσπάθεια, προς μια ραγδαία, μια ακαριαία, μια τρομακτική επιτυχία! Ευτυχώς, οι δυσκολίες μας ανέπτυξαν μνήμη, νοημοσύνη, λογική, συναίσθημα, ΠΙΣΤΗ, ώστε όλοι οι άνθρωποι να βρεθούμε σε έναν κοινό, αδιάσπαστο πυρήνα. Κανείς δεν κρατά την εξουσία εσαεί με μισανθρωπία, ο χρόνος κυλά και οι τύραννοι φεύγουν ακριβώς, όπως έρχονται. Θεία δίκη; Μήνις; Η αλήθεια είναι αυτή και όποιος δεν έχει το σθένος και την ηθική για να τη σεβαστεί, θα οδηγηθεί στο τέλος, που ο ίδιος επέλεξε να ζήσει!

Έπαψα να πιστεύω σε ξύλινους λόγους, ελπίζω μόνο σε εμένα, ελπίζω μόνο σε εμάς! Δεν πιστεύω στις σειρήνες που ουρλιάζουν πως αποτύχαμε, πως χάσαμε! Αυτό, είναι το υπέρτατο όπλο της εξόντωσης μας, μαζί με τον μύθο του νεοέλληνα, που έχτισαν για να μας εξολοθρεύσουν! Το σύνταγμα έχει καταλυθεί και οι άρχοντες τσακώνονται πάνω από το τραυματισμένο κορμί της Ελλάδας, για να αποφασίσουν ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα! Ξέρετε κάτι; Φύση φοβικός, τα γεγονότα μου έδωσαν κίνητρο να σκεφτώ, πως πρέπει επιτέλους να νικήσω τους φόβους μου, διότι αλλιώς, θα γίνω αυτό που θέλει ο φόβος μου! Ο διασυρμός που έχουν υποστεί για αρχή, με ικανοποιεί για να είμαι ειλικρινής, μολονότι πλέον, έχουν φτάσει στο σημείο να συμπεριφέρονται τόσο ακραία, ώστε να αυτό-διασύρονται και μόνοι! "Σωτήρες", που αν πέσουν θα χαθούν μαζί τους κι οι κρυφοί τους άσσοι και που πρέπει να υπερασπιστούμε, παρά το γεγονός πως μας πρόδωσαν! Όσο απίστευτο και αν σας φανεί λοιπόν, είμαι ευτυχής· δεν νικηθήκαμε τελικά, θα τους νικήσουμε!

Για το Immenseblue.gr, με απέραντους μπλε χαιρετισμούς, Ωρίωνας!

Αν σου αρέσουν τα κείμενα μου, μην ξεχάσεις να πατήσεις ένα like. ;-D Αν πάλι θες να μείνεις σε επαφή μαζί μου, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις Εγγραφή, να με βρεις στο Facebook, το Youtube, το Twitter ή και το Google+.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο άρθρο μου, μπορείς να το κάνεις, θυμήσου όμως να με αναφέρεις... Είναι μια ηθική ανταμοιβή! Α! Ξέχασα να σου πω πως εδώ, θα βρεις πληροφορίες για μένα αλλά και πως μπορείς να βοηθήσεις το Immenseblue.gr. Σε ευχαριστώ! Τα λέμε! :-)